Здравейте колеги, след дълго и безаварийно каране днес колата ми направи странен проблем.Оставих я да и сменят носачите и като отидох да я взема се оказа, че въобще не мога да я мръдна. Като опитам да включа 1-ва тя веднага ме изхвърля, задна пък въобще и не зацепва. Направи ми впечатление, че след като я запаля лампата на еърбега не изгасва!!!Дали има нещо общо, някаква защита или и аз незнам? Иначе и помпата си работи и робота си цъка все едно сменя ,обаче нищо не става.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Странен проблем селеспийд 147
Collapse
X
-
Така описано идея немам.....в кой район на София си?Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
-
Колата е под ОМВ-то на бул.Братя Бъкстон и Околовръстното!!!
---------- Post added at 21:08 ---------- Previous post was at 21:03 ----------
И аз незнам как да го опиша тоя проблем и друг път ми се е случвало да откаже някоя скорост или нещо подобно ,но сега е все едно тръгваш с отворена врата и те изхвърля на неутрална. Щрака 1-ва и веднага минава на N.
Comment
-
Първоначално публикувано от nik24 Покажи съобщениеКолата е под ОМВ-то на бул.Братя Бъкстон и Околовръстното!!!
---------- Post added at 21:08 ---------- Previous post was at 21:03 ----------
И аз незнам как да го опиша тоя проблем и друг път ми се е случвало да откаже някоя скорост или нещо подобно ,но сега е все едно тръгваш с отворена врата и те изхвърля на неутрална. Щрака 1-ва и веднага минава на N.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
Comment